Søsterloge nr. 63 Fru Inge
Mødeplan
Den årlige udflugt
Nordisk Træf
Musikcafé
.
Musikcafé

Hvert år i slutningen af januar åbner Fru Inge dørene i Ordensbygningen og byder inden for til åbent hus med Musikcafé. Vi får besøg af interesserede medborgere, som ønsker at se Ordensbygningen og søstrene samt få en god musikalsk oplevelse. Vi har åbent i logesalen og fortæller gerne om det at være logesøster. Vi serverer vin og kaffe og byder på flot kage- og dessertbord til stor glæde for de mange deltagere. Og alle kager og desserter er fremstillet af logens søstre.

Eventuelt overskud ved disse arrangementer anvendes til vort humanitære arbejde.

Vi har nu afholdt Musikcaféen siden 2008, og deltagerantallet har været helt oppe på 103.

Vi har blandt andet haft besøg af  Erik Grip med sine dejlige viser, den populære operasanger Thomas Koppel med pianist  og en veloplagt Henry O’Connor, som er af irsk afstamning men bosat i Danmark.

Formålet med afholdelse af Musikcafé er først og fremmest at præsentere Ordensbygningen for de mange i vort nærområde, som kender huset men ikke ved, hvad det bruges til. Vi synes, at kombinationen med en musikalsk oplevelse og kaffe og kage er en god måde at introducere logens arbejde på. Logens embedsmænd fortæller om logens formål og dermed om vort humanitære arbejde, og kædet sammen med et besøg i logesalen kan vi på let tilgængelig måde bryde lidt af den mystik, der helt sikkert stadig knytter sig Odd Fellow Ordenen.

Gennem flittig annoncering i lokale aviser fortæller vi også om Fru Inge, vort arbejde og de arrangementer, som vi planlægger eller deltager i.

Dette er også medvirkende til at udbrede kendskabet til os og Odd Fellow Ordenens formål.

Den næste musikcafé er torsdag den 26. januar 2017.

ForsideOm Fru IngeBliv medlemEmbedsmændAktiviteterFru Inges udadvendte arbejdeDonationerLinksKontakt os