Find det helt rigtige sexlegetøj

Kategorier Uncategorized

Der findes sexlegetøj til enhver smag. Hvad end du er single eller i et forhold, kan sexlegetøj være med til at give dit sexliv helt nye dimensioner. Du kan prøve dig af med forskellige typer af sexlegetøj og finde ud af, hvad du allerbedst synes om. Du kan finde det absolut sexlegetøj lige her, og nedenunder kan du læse mere om de forskellige typer af sexlegetøj.

Forspil eller sex?

Da der findes et hav af forskelligt sexlegetøj, er der mange måder, du kan benytte dig af det på. Du kan f.eks. tage sexlegetøjet frem med din partner, inden I skal have sex. Sexlegetøjet kan være med til at gøre forspillet pirrende for jer begge. Sexlegetøjet kan også komme i brug under selve akten. Læs mere om dildoer og vibratorer herunder.

Det klassiske valg af sexlegetøj

Vibratoren og dildoen har været på markedet længe af en grund – de er kommet for at blive. Du kan købe utallige varianter af vibratorer og dildoer, der kan hver deres ting. Jo mere eksklusivt dit sexlegetøj er, jo bedre vil oplevelsen være.

En vibrator eller en dildo er det klassiske sexlegetøj, som du både kan nyde på egen hånd eller i samvær med din partner. Manden kan se kvinden opleve maksimal nydelse og være helt tæt på hende, mens hun bruger en vibrator. En dildo kan virke som dobbelt nydelseslegetøj, hvis den anvendes analt, mens kvinden bliver penetreret vaginalt. Den kan altså bruges af kvinder til både vaginal og anal penetration, mens en mand også kan udleve fantasier ved at bruge en dildo. Husk at der findes sexlegetøj til både mænd og kvinder. Tal med din partner om, hvordan I har lyst til at eksperimentere med sexlegetøjet.

Sexlegetøj giver mere end blot nydelse

Selvom sexlegetøj er lavet for at give stimulering og øge nydelse, kan der komme meget mere end dette ud af at bruge sexlegetøj. Gennem brugen af sexlegetøj kan du opdage nye facetter af din seksualitet, udleve nye fantasier du ellers blot havde drømt om. Dette sætter sit aftryk i meget mere end blot nydelsen. Sexlegetøj er med til at øge hele din tilgang til erotik. Det stimulerer altså ikke kun fysisk men også psykisk at udleve sin seksualitet til det fuldeste. Du kan læse mere om erotik og få tips på stoettekredsen.dk hvis du vil i kontakt med dine erotiske fantasier.

Det ’forbudte’ sexlegetøj

Der findes som sagt mange former for sexlegetøj. Noget sexlegetøj har til intention at vække fantasier mere end direkte at give stimulans. For at komme med eksempler på denne slags type sexlegetøj, kunne der f.eks. være tale om kvalitet bondage bind for øjnene eller den japanske bindekunst som hedder shibari.

Du kan også kaste dig ud i noget mere BDSM relateret sexlegetøj med din partner, men her er det vigtigt, at I taler om jeres individuelle grænser inden. Tryghed er noget af det allervigtigste inden for BDSM-verdenen. Ikke alle er til BDSM, og det er helt ok, hvis du hellere vil prøve dig af med noget klassisk sexlegetøj.