Gå til andet end fodbold

Kategorier Uncategorized

Fodbold har siddet solidt på førstepladsen over sportsgrene i Danmark de seneste mange årtier. Måske kan man i virkeligheden sige, at det er lidt synd. Der findes nemlig et væld af gode muligheder og fede sportsgrene, som bliver overset og glemt i kampen mod normerne. Glem derfor alt om fodbold og læs med her et øjeblik. 

Sport er meget mere end allemandssportsgrenene

Vi kender alle sammen til håndbold og fodbold. Men holdsport kan være så meget mere end det. Har du for eksempel hørt om holdsporten ultimate, eller hvad med floorball? Der findes rigtig mange gode alternativer og fede muligheder for at få en god sportslig oplevelse og sammenholdet på et hold, uden at det nødvendigvis behøver at være med fodbold som samlingspunkt. Den bedste måde at orientere sig om de gode muligheder for at opleve nyt og andet, er ved at google sig frem til de gode alternativer. Der findes med garanti en fed sportsgen for dig, som er træt af fodbold.

Ultimate – en sport med frisbee

Ultimate er en af de gode muligheder, som du har for at gå til en holdsport, uden at det behøver at være fodbold. I ultimate spiller i med frisbee og præcision og evnen til at kaste sig efter frisbee’en, når den kommer flyvende, er vigtige egenskaber at have i dette hurtige og intense spil.

God gammeldags basket

Man behøver ikke være 2m og 10 for at nyde en omgang basket. Faktisk har du i basket god mulighed for både holdånd og den gode omgang motion. Basket klubberne er begyndt at skyde op i hele landet og der er bestemt god mulighed for, at der ligger en klub i nærheden af din bopæl.

Waterrugby

Er du en vandhund, så er waterrugby måske noget for dig? Her bevæger du dig i vand og skal bruge en del kræfter og teknik i kampen for at vinde i sidste ende. Det handler især om at være en god svømmer og ikke være bange for at få hovedet under vand, når man skal dykke for at få fingre i bolden.

Floorbal i Skanderborg

Et andet af de gode alternativer til fodbold, kunne også være floorball i Skanderborg Killerbees. Her mødes man over et godt spil floorball, og bare rolig, det er ikke for tøsedrenge eller piger. Læs mere her og få et godt indblik i en ny og sjov måde at få motion på.

Lej en bus til jeres kampe

Er man først blevet bidt af holdsport og de fede oplevelser, som det kan give en at blive en del af et hold, så handler det om at dyrke holdånden. Det kan i den forbindelse være en super god ide at transportere sig frem og tilbage imellem kampe i en fælles minibus. Et er at i styrker fællesskabet, men man slipper også for at skulle arrangere køreaftaler og kørelejlighed for et helt hold. Vil du gerne læse mere om de gode muligheder, som findes for at transportere et mindre sportshold rundt til kamp, så læs mere her om leje af minibus.