Klon en penis og hav afstøbningen bagefter

Kategorier Uncategorized
hjemmelavet dildo

Der kommer flere og flere smarte ting man kan gøre og en af dem er at man nu kan klone sin penis. Man kan slet og ret købe et kit, som man kan bruge til at klone sin penis. På den måde kan man have en tro kopi af sin penis. Det kan der være mange forskellige grunde til at have. Der er nogle der vælger at have denne penis for sig selv mens der er andre der vælger at give den til en partner.

Skal din kæreste rejse kan du lave en klonet penis

Har man en partner og skal man rejse væk i en længere periode kan det være svært at skulle være væk fra hinanden. Man er formentligt vant til hinanden selskab og ikke mindst hinandens kroppe. Netop af den grund kan det være svært at skulle være så lang tid væk uden den anden. Der er dog visse ting man kan gøre for at få det til at virke som om, at man stadig er sammen. Man kan klone sin penis og give sin partner denne hjemmelavet dildo.

På den måde er det som om, at man altid er til stede selvom man er mange tusinde kilometer væk. Denne klonede penis bliver lavet af et materiale der minder meget om klassisk silicone. Det gør, at den er meget naturtro. Din partner kan derfor bruge denne klon som dildo. Det kan være meget tilfredsstillende at tænke på, at din partner bruger en klon af din penis til at opnå nydelse. Du kan derfor give dette kit til din kæreste når du skal rejse langt væk. Måske er det en ide at finde på en anden gave også, men uanset hvad kan det være en ide at give denne sjove gave til vedkommende.

Det er nemt at klone sin penis

Nogle mennesker tror, at det er meget svært at klone sin penis. De tror måske, at de ikke kan finde ud af det hvis ikke de allerede har erfaring med at lave forskellige aftøbninger og lignende. Det er dog slet ikke tilfældet. Pakken med de ting man skal bruge til at klone en penis indeholder nemlig alt det du skal bruge. Du behøver derfor ikke at være bekymret for om det hele er der.

Der er blot en ting du skal være opmærksom på og det er, at du står et sted, hvor du hurtigt kan rydde op. Det som du støber din penis i kan nemlig godt løbe ned ad gulvet og op af væggene hvis du er uheldig. Derfor er det altid en god ide at have et par klude klar og generelt gøre det et sted, hvor der godt må svine. Udover det er der ikke andre tips man skal huske. For det er meget lige til. Man kan med rette gøre det til en ting man gør sammen. På den måde kan man hygge sig med at stå på badeværelset og klone en penis mens man sammen står og venter på, at det tørrer.