Så nemt er det at gøre fliserne rene

Kategorier Bolig forbedringer
Fliser

Her får du en hurtig guide til, hvordan du nemmest muligt fikser dine fliser mod flisepest ved at bruge produkter, der renser fliserne.

Det er ikke ligefrem det rareste at kigge på sine fliser, når der kommer gæster på besøg om sommeren. Hvordan er det blevet så grimt, bare fordi det har været ubehandlet i en mindre periode? Men i virkeligheden er det slet ikke så svært at komme af med alle de mange mangler, der er at finde på dine fliser, hvis du har ladet dem stå ubehandlet for længe. Bare læs med her.

Fliserens er en fantastisk måde, hvorpå du kan komme af med al snavsen, der måtte være at finde på dine fliser. Produktet er til effektiv grundrengøring og affedtning. Det eneste, du skal gøre, er, at du gennemvæder fliserne med rent vand. Dernæst blander du det rensende middel med vand i forholdet én til to. Det skal så fyldes rundt på fliserne. Du skal undgå at sprøjte.

Det skal du vide

Det er vigtigt, du bærer gummistøvler under renseprocessen. Du må heller ikke lade børn eller husdyr være i nærheden af de opfugtede arealer, indtil fliserne er skrubbet godt og grundigt rene. Når der er gået 20-30 minutter, skrubbes fliserne grundigt med en gulvskrubbe og rigeligt med rent vand.

Ved større arealer rengøres det hele nemmest i mindre etaper af 4-5 kvadratmeter ad gangen. Du skal undgå at få væsken på hud, tøj eller generelt emner, der ikke tåler stærke baser. Det er vigtigt at bruge kost.

Flisepesten kommer til livs ved langsomt at skrubbe over det hele på fliserne. Rensemidlet skal fugtes op med rent vand, og blandingen påføres på flisearealet. Når de 20-30 minutter er gået, skal området vaskes af med rent vand. Det hele ordnes med en stiv børste, inden man tager vandet i brug og ser resultatet.

Resultatet er altid pænt, og store dele af flisepesten er forsvundet. Det er dog ikke altid, at al flisepesten er forsvundet, men man kan altid tage en ekstra omgang, og så vil man kunne se klare og tydelige resultater. Brugen af produktet er ikke på nogen måde besværlig og er en nem måde at rense sine fliser af på. Produktet er anbefalelsesværdigt, hvis du vil lade produktet gøre arbejdet for dig.

Rækkevidden

En dunk af renseproduktet rækker til hele 20 kvadratmeters fliser. Det betyder, at du ikke behøver at bruge mere end 4-5 dunke for at udfylde et gennemsnitligt areal med terrasse eksempelvis.

Flisepesten kommer til livs efter maks. to ganges skylning, og på den måde er du klar til at indtage sommeren med renseproduktet til fliser. Flisepesten opstår oftest, når fliserne er urensede og uberørte over en længere periode. Derfor er det vigtigt, du kommer det til livs med en ordentlig omgang rengøring, som får terrassen til at se pænere ud, end den var inden.

Tilfredsheden blandt kunderne

Flere brugere af fliserens udtrykker tilfredshed med produktet og mener, det i høj grad udrydder al flisepest på første forsøg. Andre mener, produktet er godt, men at man skal bruge to til tre gange for at komme flisepesten til livs. Men det er stadig kort tid at bruge uden at bevæge sig særlig meget.