Sådan finder du den eneste ene i Ringsted

Kategorier Uncategorized

Især blandt ældre ser man en meget høj grad af ensomhed, men det gælder sådan set i alle aldre, at man kan føle sig ensom. Og det er især enlige, der har denne følelse. Det er dem, der ikke har en at dele livets glæder med, og som savner at have en at komme hjem til og stå op sammen med.

Så hvad gør man egentlig, hvis man står uden en kompagnon i livet? Ensomheden kan være rigtig svær at komme ud af, men der er nogle få, lette tiltag du kan gøre for at møde nye mennesker – og måske også den eneste ene.

Kom ud af huset

Det første, du kan gøre, er simpelthen at hanke op i dig selv og komme ud af huset. Det er næsten ligegyldigt hvorhen. Du kan starte til hvilken som helst fritidsaktivitet, hvor du kan møde andre ligesindede med samme interesser. Det er en super god måde at komme til at møde nogen.

Hvis du ikke har lyst til at binde dig i sådan en grad, så kan det også være nok at tage til de små begivenheder, som byen Ringsted byder på. Hvad end det er et hyggeligt julearrangement, naturlege eller loppemarked, så er det bare med at komme af sted.

Hvis du synes, det er svært at komme af sted, så tænk blot på, at der med sikkerhed er andre, der er ligesom dig derude. Det er dem, der måske også står lidt akavet til arrangementerne og ikke selv har børn eller en partner med. Grib fat i dem, og tag en snak. Det vil de med garanti sætte pris på, også selv om I blot udveksler nogle få kommentarer om vejret eller det årelige julestykke. Der skal ikke meget mere til.  

Opsøg andre ligestillede online

I dag lider flere og flere af social angst, og det kan være skræmmende at gå uden for døren på en anden måde, end det var for 30 år siden, hvor man ikke bare kunne få sit sociale fix over computeren.

Heldigvis er det stadig muligt at møde andre online – sålænge du ved, at den ægte kærlighed ikke kan skabes gennem en Wifi-forbindelse. På et tidspunkt må man mødes. Men for nu kan det være dejligt afstressende og afslappende at lade de mange første møder foregå digitalt.

En af fordelene ved de digitale møder er, at man kan møde mennesker fra hele verden – og også fra hele det danske land, selvfølgelig. Vil du for eksempel gerne i kontakt med asiatiske kvinder i Danmark, så er det bestemt en mulighed på ét af de mange datingssites, der er poppet op online. Det samme gælder, hvis du gerne vil eksperimentere med thai dating i Danmark.

Mulighederne er derude, det er bare med at gribe dem. Hvad end du møder en fin person til Ringsteds julemarked eller online, så sørg for at få deres nummer, så du kan arrangere at mødes igen over en kop kaffe. Der skal ikke særlig mange kopper til, før man i hvert fald har sig en ny ven.